Атрактивна дъщеря има бившият треньор на Левски Славиша Йоканович.

Сташа намери място сред най-атрактивните дъщери на сръбските футболни легенди. Тя омайва не само със стройна фигура, но и с интелект. Завършила е специалност мениджмънт в университета в Мадрид и говори свободно три езика – майчиния си сръбски, испански и английски, пише "Монитор".

Сташа обича да пътува и често споделя снимки от екзотични дестинации. Тя е най-голямата от трите деца на Йоканович. Има сестра Сара и брат Марко, а всички от дълги години живеят в Мадрид. Именно в Испания премина голяма част от кариерата на футболист на Йоканович, който вече е на 52 и е треньор на катарския Ал Гарафа.

Дъщерите на бивш треньор на Левски провокират в мрежата СНИМКИ

Компания

Щерката на Йоканович попада в компанията на големи красавици. Където и да се появи, погледите на всички събира Исидора – дъщерята на бившия голмайстор на Партизан и националния отбор на Сърбия Саво Милошевич. Именно тя е най-големият поддръжник на татко си. Тя не пропускаше мач на "черно-белите" от Белград, докато той беше начело на отбора. Донесе късмет и в миналогодишния финал за Купата на Сърбия, а след това украси купона на играчите.

Мода

На млада и ослепително красива щерка пък се радва легендата на Цървена звезда Драган Джаич. Той вече е на 74, а Драгана е на 29. Завършила е образованието си в Монако и е позната от модните подиуми. Освен модел тя е дизайнер и мениджър в голяма международна компания. Още от малка свири на пиано, а също така играе тенис и кара ски.