ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Красивата актриса и модел Криста Чернева вдигна сватба с легендата на унгарския футбол Адам Салай. Младоженците избраха Тоскана за мястото, където да се състои бляскавото събитие. 

Сред гостите беше и селекционерът на националния отбор на Унгария Марко Роси. 35-годишният Салай има 86 мача и 26 гола за родината си. Носил е екипите на Майнц 05, Шалке 04, Хофенхайм, Хановер и др. Преди месеци игралият за последно в Базел нападател сложи край на състезателната си кариера и се отдаде на семейството си.

WINBET – забавление онлайн с над 1400 слот игри! (18+) 

Красилата кориците на редица световни списания Криста и Адам са заедно от няколко години. През август 2022 г. се роди дъщеричката им Ефимия-Анна, която проплака в клиника в Базел.

Криста е модел и актриса. Баща й Панчо Чернев е актьор и мениджър на културни събития, а майка й е актрисата София Кузева-Чернева, която всички помним като Дана в един от най-гледаните и харесвани български филми - "Вчера" на Иван Андонов. 

 

Криста е родена в Германия, където родителите й се установяват през 90-те, но връзките й с България никога не са прекъсвали. Актрисата дори имаше роля в германски сериал на гиганта "Нетфликс".

Един от най-известните български политици от новото време Георги Марков поздрави младоженците с публикация в социалните мрежи: 

"Нашенката Криста Чернева - известен модел в Германия, сключи брак с унгарската футболна легенда Адам Салай. 

Салай бе до миналата година капитан на националния отбор с 86 мача и вкара уникален гол с пета на германците за победата на маджарите като гости. Има над 400 мача в Бундеслигата и завърши кариерата си в Базел. 

Снимката на Адам и българската красавица с детенцето им обикаля всички медии. Да са живи, здрави и щастливи!".

 

НЕВЕРОЯТНО КРАСИВА БЪЛГАРКА СТАНА УНГАРСКА СНАХА Нашенката Криста Чернева - известен модел в Германия, сключи брак с...

Публикувахте от Георги Марков в Понеделник, 17 юли 2023 г.

 

 



Адам Салай с Марко Роси: