Дъщерята на боса на Локомотив (София) Николай Гигов – Ели, постави началото на актьорска кариера. Красивата водеща по БНТ 1 ще прави журналистическо разследване на нюрнбергския трибунал и ще разпитва близкия съратник на Адолф Хитлер - Херман Гьоринг. Действието се развива в най-новата продукция на канал France 2 “Нюрнберг“, в която участва и българската журналистка.

Ели се явила на кастинг за лентата, която се снима у нас, почти на шега. Тя впечатлила екипа с таланта си и перфектното владеене на френски език, така че режисьорът Андре Шандел не се колебал и за миг кой ще изпълни ролята на разследващ политически журналист. Допълнителен плюс се оказал и дебютът на Ели като актриса преди няколко години в популярния сериал “Адвокати и съдружници“, който също се излъчва по канал France 2.

Френската възпитаничка успяла да елиминира няколко известни имена в актьорската гилдия, които също се явили на кастинга. Въпреки поредния успех в актьорското поприще, Ели засега приема опитите в киното единствено като поредното предизвикателство./БЛИЦ