Дъщерята на Христо Стоичков Мика отново прикова вниманието на феновете си с пост в социалните мрежи. 

Този път тя се показа прегърната с известния български рапър Кристо и обяви, че двамата готвят музикален проект с международно участие, в центъра на който е любовта.

"Моя радост е да Ви съобщя, че Кристо и аз продуцираме мащабен международен музикален сингъл и видео клип с участието на световно известни личности, с цел да напомним колко е важно хората да се обичат и да го показват по най-смелия и безусловен начин! Защото ние всички сме ЛЮБОВ, и ЛЮБОВТА НИЩО НЕ МОЖЕ ДА Я СЪБОРИ!
И това е само началото..", написа Стоичкова в социалните мрежи.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I want to announce with excitement that @mstoitchkov and I are producing an International music single and a video featuring World-Famous celebrities, with the idea to remind people how important it is to #LOVE each other, and to show #LOVE in the bravest and most unconditional way possible! Because WE ARE ALL LOVE, and NOTHING BEATS LOVE! And that is only the beginning..#mkoflove ️ Моя радост е да Ви съобщя, че @mstoitchkov и аз продуцираме мащабен международен музикален сингъл и видео клип с участието на световно известни личности, с цел да напомним колко е важно хората да се обичат и да го показват по най-смелия и безусловен начин! Защото ние всички сме ЛЮБОВ, и ЛЮБОВТА НИЩО НЕ МОЖЕ ДА Я СЪБОРИ! И това е само началото..#mkoflove #staytuned

Публикация, споделена от KRISTO (@kristo_official) на