Личният живот на германските национали Марко Ройс и Андре Шюрле не върви така, както двамата се представят на футболния терен. Втория дял на Бундеслигата те започнаха чудесно - с по един гол. Борусия (Д) се наложи с 5:0 в Бремен, докато Леверкузен би с 3:1 Айнхтрахт.

Но в личен план футболистите вече са свободни. Или както се изрази нашата голяма волейболна звезда Матей Казийски - сингъл.

Марко потвърди за раздялата с дългогодишната си приятелка Каролин. "Да, вярно е, че вече не сме заедно. Повече няма какво да се каже по темата", категоричен е офанзивният футболист. Двамата бяха заедно четири години. И тя като него е от Дортмунд и работи като медицинска сестра. Но на Коледното парти на Борусия Ройс се появи сам, както беше и в Дубай по време на зимната си ваканция.

Малко преди Коледа раздяла беляза и връзката между Андре Шюрле и Сандра Шьониг. След шест години и кратка "почивка" през 2011 година краят е вече факт. "Моля ви за разбиране, не искам да коментирам", каза крилото, който също прекара ваканцията си в Дубай.