Родни проститутки изпълняват коледни желания на своите клиенти, преоблечени като Снежанки. Източници на “ШОУ” разкриха, че един от публичните домове в София предлага празнични емоции на мераклии от столичния хайлайф. Желаещият да опита женска плът набира тайнствен телефон, известен само на височайши люде. От другата страна на линията еротичен дамски глас ти поднася новогодишна оферта, която включва развлечение с красавица или красавици. 

Покрай Коледа жриците на любовта превръщали в реалност и най-шантавите фантазии на зажаднелите за нестандартен секс мъже. Мацките се появявали с червени прашки, червени сутиени, а на главите си слагали коледни шапчици. Със себе си носели и малка торбичка, украсена с гирлянда, в която имало най-различни сексуални атрибути – предимно вибратори. Шоуто започвало със стриптийз и самозадоволяване на гърлите пред смаяните погледи на техните клиенти. После проститутките се впускали в обятията на подивелите от мерак мъжаги.
 
“Тигърът на печата” научи, че трима футболисти от столични клубове вече са изпитали това удоволствие, поръчвайки си две Снежанки. Кои са те – може да научите от най-новия на вестник “ШОУ”.