Бившата американска тенисистка Дженифър Каприати може да бъде арестувана, след като беше обвинена в нападение над бившия си приятел.
 
36-годишната Каприати, която има две титли от Ю Ес Оупън, една от “Ролан Гарос” и олимпийски златен медал, е упражнила физическо насилие над Айвън Бренан във фитнес център в Норт Палм Бийч на 14 февруари.
 
Според свидетелите бившата тенисистка е започнала да крещи на бившия голфър и да го удря с юмруци. Атаката е била прекратена от намесата на инструктор по йога.
 
28-годишният Бренан се е спасил от нападението на бившето си гадже, след като се заключил в съблекалнята и повикал полиция. В полицейският доклад е описано, че по гърдите на мъжа е имало следи от юмруците на носителката на три титли от Големия шлем.
 
Айвън Бренан, който беше гадже на бившата тенисистка от май 2011 до февруари 2012 г., е представил документи за други инциденти с участието на Каприати.
 
Полицията е поискала от съда издаването на заповед за арест на олимпийската шампионка от Барселона`92. Дженифър Каприати обяви на профила си в “Туитър”, че е невинна и всички обвинения от страна на Айвън Бренан са фалшиви.