Шампионът в тежката категория Тайсън Фюри се обзаведе със замък след разходка в Шотландия. Наричан още Циганския крал (Gipsy king), спортистът сподели, че отдавна е имал подобно намерение, но чак сега е намерил оферта, която да му допадне.

"Мирър" разкри, че 27-годишният боксьор, заедно с баща си и двамата си братя, се разходили с 25-годишния му Мерцедес, с намерението да намерят замък, който да се превърне в новия му дом. Преди да се стигне до покупката Фюри е използвал агенция, но нито една от офертите не му допаднала.

"Обичам шотландците, защото се вълнуват от ставащото в бокса и винаги са ми отговаряли с добро отношение. Винаги", сподели Фюри.

"Не ми беше лесно да остана незабелязан, но свършихме работа", споделя бокскьорът, който е харесал замък в област Мори. Той все пак е поискал време да помисли дали цената от 3,5 милиона евро е справедлива.

Фюри взе 5,5 милиона за победата над Владимир Кличко. От реванша той ще получи значително повече и може би затова е решил да развърже кесията.