Благой Георгиев се превъплати в ролята на добър имитатор при опита на БЛИЦ да разговаря с него. Потърсихме футболиста, тъй като от няколко дни върви информация, че той ще напусне настоящия си клуб Рубин (Казан).
 
При първото позвъняване от наша страна Джизъса вдигна веднага и с напълно спокоен тон каза: „Ало? Да?”. След като обаче му се представихме, Благо смени рязко настроението си и изведнъж започна да охка и пъшка. „В момента... не мога... да говоря, защото... тичам. Звъннете ми след два часа”, заяви на пресекулки Георгиев, явно имитирайки задъхване в опит да ни убеди, че уж наистина бяга в момента. В интерес на истината Благой се справи отлично, досущ като холивудски актьор.
 
След два часа обаче плейбоят, покорил даже и Колизеума, вече нито чуваше, нито виждаше, че правим пореден опит да се свържем с неговата особа.
 
Според неофициална информация има вероятност Георгиев не само да напусне Рубин, но и руското първенство. Говори се, че той е в плановете на английски тим и има вероятност да замине тези дни за Острова.
 
Благой обаче не благоволи да отговори на въпросите ни. Вероятно продължава да тича...