Световният номер 1 в тениса Новак Джокович изживява най-щастливите си дни, след като първо спечели титлата на "Уимбдълън", а малко след това се ожени за дългогодишната си приятелка Йелена Ристич, с която скоро ще имат дете.

"Женя се за жената, която обичам и няма по-прекрасно чувство от това. Да спечеля "Уимбълдън" и сега да се подготвям за бащинството - не мога да искам повече от това", сподели Джокович в интервю за списание HELLO!

“Да видя Йелена за първи път в булчинската й рокля, да се усмихва и да върви към мен - тя изглеждаше като истински ангел, не скри вълнението си световният номер 1. - Опитвах се да запазя самообладание, да запомня всичко, което се случва. Концентрирах се изцяло върху нея, върху усмивката й и върху нашето бебе. Това бе съвършеният момент", признава сърбинът.

"Наистина бях нервна и всичко ми се струваше неясно. Погледът ми бе замъглен от сълзите в очите ми. Когато го видях, просто започнах да плача. Бях невероятно щастлива и може би бременността е в основата на това да не успея да контролирам добре емоциите си. Благословена съм, че той е в живота ми. Не мога да искам по-добър партньор от него. Сватбата бе точно такава, каквато сме си представяли. Семействата и приятелите ни се събраха и направихме празник на любовта. Всичко бе емоционално и незабравимо", сподели пък булката Йелена Ристич.