След като супер звездата в тениса Новак Джокович отпразнува спечелването на трофея в АТП Къп в Австралия в началото на януари с песента на Камелия „Луда по тебе“, а тя веднага му върна поздрав в социалните мрежи, при това на сръбски, сега той е направил още един жест към фолкдивата. Закачката между двамата продължава, като Ноле е изпратил на певицата букет камелии, пише "Уикенд". Изненадата пристигнала в специална кутия на адреса на шоуто „Гласът на България“, в което красавицата е треньор. 

От изпълнението на сръбския отбор в съблекалнята в Австралия стана ясно, че Ноле е истински фен на русото изкушение и знае хитовете й, но доколкото е известно двамата досега не са се срещали на живо. Явно за да не приключи заигравката помежду им, Джокович или екипът му са изпратили и букет по куриер, който може да е предвестник и на евентуално рандеву.

Winbet - победата е емоция! (18+)

Афинитетът на най-добрите в тениса към женското съсловие в „Гласът на България“ стартира още миналата година, когато родната звезда Григор Димитров пусна видео, в което показва, че тренира на фона на музиката на другата дама в екипа на треньорите - Михаела Филева. Тогава плъзна и слухът, че за разлика от Джокович и Камелия, Михаела и Гришо са се виждали, при това насаме, и са си прекарали доста приятно. Младата изпълнителка отрече, но не и Григор, заради което и до днес любителите на сочните клюки усещат сладкия послевкус от новината за аферата на певицата и тенисиста.