Капитанът на Челси Джон Тери заряза на пътя луксозното си Бентли оценено на близо половин милион лева. Бранителят попаднал в страхотно задръстване. След като висял на едно място в продължение на половин час, той просто зарязал колата си и тръгнал пеша.

По пътя Тери се обадил на двама приятели – единият да отиде и да прибере колата му, а другият да го причака по-надолу по пътя, за да го закара до дома.

“Постъпката на Тери беше идиотска. Беше облечен в анцуг на Челси, излезе от колата и пое пеша. Всички стояхме заклещени в трафика и чакахме полицията да отрегулира движението. Паркираната му кола обаче допълнително затрудни обстановката. Нямаше право да постъпва по този начин”, коментира свидетел на странната случка.

“Тери просто трябваше бързо да се прибере до дома си”, обясни мениджърът му.

Ужасяващото задръстване на пътя А3 е било предизвикано от мъж, който се самоубил като скочил от мост над шосето. Това автоматично блокирало трафика, а между спрелите коли била заклещена и линейка, караща моторист, пострадал в катастрофа. Докато специализираният автомобил се борел с трафика пациентът починал от травмите си.