ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Джорджина Родригес показа новата си татуировка, докато се къпеше в басейн на покрива с половинката си Кристиано Роналдо. Двамата летяха до Лисабон миналия уикенд, след като мачът на Манчестър Юнайтед с Лийдс беше отложен.

На фотографията от басейн с Роналдо на покрив се вижда, че красавицата е изписала думата "мама“. Известно е, че Джорджина стана биологична майка през 2017 година, когато се роди Алана Мартина, а тази година на бял свят се появи Бела Есмералда. Припомняме, че тя беше бременна с близнаци, като едното от тях се роди, а другото почина. Тя реши да се остави в ръцете на татуист преди няколко седмици, след което показа първите рисунки - първо ангел, държащ луна, което явно е почит към нейното бебе, което почина миналия април. Джорджина сподели и снимка на лявата си ръка, където в допълнение към няколко милионерски бижута, имаше два инициала, разделени със сърце: очевидно това са C за Кристиано и G за Джорджина.

Winbet - победата е емоция! (18+)

Последната публикация на Джорджина също включва селфи в басейн на покрива заедно с Роналдо. На снимката тя носи шапка на Balenciaga и бикини с леопардов принт. Хубавицата публикува и снимка на Роналдо, гледащ към хоризонта, а като коментар към кадрите написа: „Уикенд се чувства“.

Джорджина и Роналдо гледат общо пет деца. Тя се грижи и за останалите деца на футболната звезда - Кристиано-младши, Ева и Матео.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК