Една от най-известните футболни половинки в света Джорджина Родригес направи интересни признания преди излизането на документалния филм "Аз съм Джорджина" на 27 януари, навръх 28-ия й рожден ден.

Брюнетката побърза да разсея някои митове за себе си, като този, че досега се отнася като към свое дете единствено с дъщеря си Алана Мартина (другите им три са на Роналдо).

"Нито аз, нито Кристиано делим децата на мои и твои. Обичам всички еднакво и всичките четири ме наричат мамо. В интернет се говорят много лъжи, но това за децата ми определено не е вярно", заяви Джорджина.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

Тя призна и че е започнала да гледа футбол, едва след като е станала гадже на Роналдо.

"Може да изглежда странно, но не обичам да гледам футбол. Започнах да се интересувам покрай Кристиано. Истината е, че вкъщи не спорим за футбол, защото просто не се говори за това. Аз не разбирам нищо", призна любимата на Роналдо.

Джорджина отвърна на слуховете, че е обмислила внимателно всички подробности около връзката си с Роналдо и е с него само заради парите му.

"Аз съм много позитивен човек. Животът ми е много прост и в него няма място за пресметливост, завист или нещо подобно. Имала съм късмет, животът да ме отведе на мястото, което трябва. Смятам се за щастлива и осъществена като жена и майка", обяви Джорджина и допълни, че многото пари никога не са я привличали и може да живее и с много, и с малко.