Джорджина Родригес съобщи интересни новини от личния си живот с Кристиано Роналдо в интервюто към голата си фотосесия за сп. „Sportweek”.

27-годишната испанка призна, че футболната звезда не знае къде е най-близкият супермаркет до дома им, тъй като не ходи да пазарува. Това се дължи на известността на португалеца. Джорджина обяви, че наложителното носене на маски заради пандемията от коронавирус им носи поне малко анонимност и двамата могат да посещават повече обществени мести.

„Кристиано въобще не умее да готви. Имаме готвачи, които се грижат за нас, но понякога и аз самата приготвям храна. След изпълнен с тренировки ден той с удоволствие се наслаждава на приготвената с любов храна“, твърди брюнетката.

„Той не може даже да смени и изгорелите крушки у дома. Представете си какво ще стане, ако падне и се нарани. Освен това е практически невъзможно да се справи, тъй като стаите са много високи. От пода до тавана са шест метра“, допълни Джорджина.

„У дома имаме само един фитнес и първоначално ме беше срам да тренирам с него, но това се промени с времето. Кристиано ме научи на много неща в спорта, а освен това ме и мотивира. Благодарение на него подобрих значително формата си. Всеки ден с Крис е подарък за мен. Много сме щастливи!“, заяви манекенката.

„Много е самокритичен и отговорен. Обича това, което прави и затова е перфекционист. Знае, че във футбола може да спечелиш и да загубиш. Затова постоянно се стреми да се самоусъвършенства“, разкри Джорджина Родригес.

Манекенката признава, че не е против да роди още деца на футболната звезда. Преди три години тя вече дари Кристиано Роналдо с дъщеря – Алана Мартина. Освен това португалецът има още три деца от неизвестни майки – 10-годишния Кристиано-младши и четиригодишните близнаци Ева и Матео.

„Всичките деца са прекрасни и с радост се грижим за тях. С удоволствие отново бихме станали родители. Не бързаме и със сигурност ще се случи един ден“, призна Джорджина.