Една от най-красивите българки Ромина Тасевска от понеделник влиза в нова роля. Мис България 2010 вече няма да е само майка, съпруга и финансов консултант за пример, но и панелист в предаването "На Кафе".

Половинката на футболиста на Славия Дарко Тасевски сподели в студиото на "Събуди се" как се чувства преди звездния си дебют.

Winbet - на един клик разстояниe! (18+)

"За мен това е нещо ново, аз съм перфекционист и в живота, и в работата. Убедена съм, че много ще се забавлявам. Мисля че с мен предаването ще стане по свежо и различно. Подготвили сме много изненади за новия сезон. Гала е един от най-големите професионалисти у нас и съм убедена, че с нея задълженията ще минават с лекота", заяви Ромина.

Гала смени панелистите, ето кои са новите лица СНИМКИ

Тя е на мнение, че в България много трудно се гледат деца. Красавицата разкри, че за пръв път няма да може да бъде със своите наследници на първия учебен ден. Припомняме, че Дарко и Ромина се радват на две момчета и момиче.

По време на днешния лайф водещата Марина Цекова направи няколко изненади на своят гост, като имаше включвания от съпруга й и добрата й приятелка Гергана Малкоданска, която тази година няма да е панелист в "На кафе", защото е бременна.

"Ромина, много се радвам, че точно ти ще заместиш мен и Никол ( бел. ред. Никол Станкулова също е бременна и няма да участва в шоуто) на горещия стол и съм сигурна, че ще се справиш перфектно", нахъса Гери своята дружка, с която са колежки и в модния бранш.