Очарователната Пейдж Спиранак е един от най-популярните професионални голфъри в света, но и един от най-красивите спортисти. Тя често е в центъра на вниманието заради външния си вид и изказванията си. Сега голфърката реши да признае една от големите си лъжи на игрището.

"Веднъж една топка падна във водата ми, но тайно пуснах друга на терена и преди някой да забележи, извиках „Ето я, намерих я!“. Всички ми повярваха, но майка ми, която е хубава жена, но може да бъде и страшна, след това забеляза, че липсва една топка. Тя опакова моите чанти за голф и знаеше всичко точно. Тя е човек, когото наистина не искате да обидите. Погледна ме и просто ми каза „Никога повече няма да играеш голф!“, разказа Спиранак.

Все пак красавицата продължи кариерата си в голфа и се омъжи за треньора си Стив Тинок през 2018 г., защото „винаги е бил най-голямата ми опора".

"Срещнах го в началото на кариерата си, така че преминахме всичко това заедно. Той ме разбира и знае, че това е работа за мен. Вероятно сега като види как съм облечена ще каже: "Хей, покажи малко повече деколте“, добави Спиранак в подкаст. Тя разкри също, че е яла бебешка храна почти до 20-годишна възраст, защото в нея няма въглехидрати.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)