Каролин Возняцки и бившият професионален баскетболист Дейвид Лий се врекоха в любов. Двамата вдигнаха сватба със 120 от най-близките си хора, а тържеството бе в Кастилион дел Боско в Италия. Влюбените се запознават преди повече от три години в Маями, където излизат на вечеря с общи приятели. Срещат се в продължение на две години, преди Дейвид да ѝ отправи предложение на остров Бора Бора през ноември 2017 г.

„Тъкмо бях спечелила финалния турнир на WTA в Сингапур. Отидохме да почиваме на Бора Бора, а той след това разказа, че не е знаел точно кога ще ми предложи, но е взел пръстена със себе си. Бяхме на круизен кораб, един човек свиреше на китара и изведнъж той започна да си рови в раницата и да се паникьосва. Извади кутията, падна на колене и ми предложи“, спомни си Каролин. „Не помня какво каза, аз бях в шок. Когато се паникьосам, започвам да се смея, така че точно това се случи. И казах „Да“.

Вожняки разказа и за подготовката на сватбата, а гостите признават, че „си е написала домашното“. Двамата с Дейвид първоначално са планирали празникът да бъде в Южна Франция, но след това избират Италия. Сред ВИП гостите на събитието са били Серина Уилямс, Алексис Оханян и баскетболистите от НБА Поул Гасол и Харисън Барнс. Анджелик Кербер също е била на сватбата.