Една от най-скандалните звезди в историята на спорта Ланс Армстронг вдигна сватба със своята дългогодишна приятелка. След 14-годишна връзка американецът се ожени за Ана Хансен.

Церемонията се е състояла насред лозовите масиви на известния френски замък Шато ла Кост (на 45 км от Марсилия). Присъствали са само най-близки приятели на двойката, както и двете им деца – Макс (13 г.) и Оливия (11). Децата на Армстронг от брака му с бившата му жена Кристин Ричардс – Люк и близнаците Грейс и Изабела, също са били сред гостите.

Топ Коефициенти за Всички Мачове Всеки Ден!

„Най-щастливият ден в живота ми. Ожених се за любовта на живота ми във вечер изпълнена с огромна радост. Изключително се радвам, че децата ни присъстваха на церемонията. Ана, ти си моята опора в продължение на 14 години и ако не беше ти, нямаше да оцелея“, написа бившият колоездач в „Инстаграм“.

Ланс Армстронг и учителката по йога Ана Хансен са заедно от 2008 г. През 2017 г. двамата се сгодиха, а сега – пет години по-късно, вдигнаха сватба.

Както е известно, Армстронг беше лишен от седемте си титли от Тур дьо Франс, спечелени в периода 1999-2005 г., заради допинг. След дълги години на обвинения срещу американеца за употреба на забранени стимуланти, това най-сетне беше доказано през 2012 г. Година по-късно той лично призна за използването на допинг при гостуването си в телевизионно шоу.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК