Треньорът на Локомотив (Пловдив) Едуард Ераносян избра за първа своя спирка след победното дерби над Ботев (2:0) клуб "Vino Culture". Едо беше поканен от момчетата от Организация Трибуна Спортклуб и заедно с тях отпразнува успеха, информира "Марица.бг".

По същото време президентът Христо Крушарски и спортният директор Чавдар Цветков вдигаха тостове с ултрасите от агитката. До късна доба ексцентричният бизнесмен и легендата се веселиха с момчетата в култовия бар "Интрига" в ЖК "Тракия".

Капитанът Мартин Камбуров пък беше поканил да почерпи приятелите си в бар "Ескейп". Звездата заложи на носталгията от шампионския сезон, през който заведението в Кършияка бе място за разтуха на златните момчета на покойния президент Георги Илиев. Кулминацията на тържествата обаче бе в "Спирит клуб". Там се събра целият отбор, за да отпразнува победата в 104-ото пловдивско дерби. Нямаше го само най-щастливият от успеха. 15-годишният Ияд Хамуд се извини за отсъствието си, тъй като днес е първа смяна на училище. Нощта обаче беше "черно-бяла".

Всичко за Първа лига - ТУК

Програмата на Първа професионална лига