Голфъри от България и чужбина ще имат възможност да се насладят на голф играта и да бъдат част от първия турнир "Домейн Бойар", който ще даде началото на сезон 2014 в "Пирин Голф & Кънтри Клуб". Старт на новия сезон на 5 април ще дадат най-бързият автомобилен пилот сред жените Екатерина Стратиева и Ники Кънчев, които ще имат възможност да направят първите си стъпки в голфа.

Сезонът ще стартира при голям интерес от страна на голфърите. Участниците в турнирите на "Домейн Бойар" се наслаждават не само на играта, но и развиват своите познания за виното. Максималният брой играчи - 88, са заявили участие в първия за годината голф турнир, който ще стартира в 10:30 часа на 5 април, събота. Познавачите и на двете удоволствия - виното и голфа, ще имат възможност да покажат най-доброто от себе си и да спечелят поне една от атрактивните награди, които ще връчи спонсорът на победителите.

Форматът на турнира е игра на 18 дупки, голфърите ще са разделени на три дивизии, ще има и дивизия за жени. Участниците ще премерят сили и за специалните награди "Най-дълъг удар" и "Най-близо до дупката". През този сезон домакините ще предоставят и няколко предизвикателни награди "Попадение в бункер".