Босът на Формула 1 Бърни Екълстоун купи нови къщи за дъщерите си. Тъй като новите имоти са твърде скъпи, 80-годишният Екълстоун ще продължи още дълго да работи във Формула 1, за да може да поддържа високия стандарт на живот на неговите наследнички.

26-годишната Тамара Екълстоун си е купила с пари на баща си къща за сумата от 53,3 милиона евро, докато по-малката й сестра Петра Екълстоун (22 г.) е инвестирала 78 милиона евро за друг недвижим имот. Двете къщи са смятани за едни от най-скъпите във Великобритания и се намират на едни от най-скъпите улици в Лондон.

Самият Бърни не е наложил мнение на дъщерите си, какво трябва да правят те с парите, които им е дал, но въпреки това е имал намерение те да инвестират в недвижимо имущество. “Много съм горд с тях. Те са добри момичетата. Не са глупави, когато става въпрос за възможности за инвестиране и печалба”, споделя 80-годишпният Екълстоун пред “Sunday Times”. “И двете си имат приятели и пътуват много. Да реновира новата си къща ще бъде добра работа за Тамара. За нея това ще бъде един позитивен проект”, допълва Екълстоун. /БЛИЦ