Големи премеждия са имали двама от футболистите на Левски по време на почивните дни, които Станимир Стоилов даде на отбора в Турция.

БЛИЦ разбра, че Здравко Димитров е преживял истински кошмар. Асът на „сините“ се прибрал за кратко в България, за да си лекува зъбите. Всичко било наред до момента, в който той тръгнал да пътува обратно за турския курорт Анталия. Заради големите проблеми с полетите от и до Истанбул на Здравко направо му писнало да лети в небето.

1000 лв. Нов начален Онлайн Казино Бонус от efbet

Той първо пътувал от София до… Варна, но това не е всичко. От морската ни столица Димитров заминал… чак за Виена и от Австрия излетял за Анталия. Логично Здравко закъснял, което вбесило треньорския щаб. Станимир Стоилов го заплашил с глоба.

Далеч по-малки неволи имал съотборникът му Адриан Краев, който решил да заведе любимата си Михаела, сестра на Валери Божинов, в Истанбул. Двамата се разходили из най-големия турски град, но после също имали проблеми с прибирането. Андриан също закъснял и не могъл да се прибере навреме. Той също може да бъде глобен.

„Тук драмите с пътуванията са огромни. Съпругите на треньорите в Славия бяха дошли да ги видят. След това обаче им канселираха на два пъти полетите“, коментират източници на БЛИЦ от турския курорт Алания.