Дори и най-големите звезди не са застраховани от това в даден момент да се изложат. Важното е след време на гледат на случките с чувство за хумор. И все пак историята помни.

Деспина Хаджиниколау е една от звездите гръцкия национален отбор по футбол и е основен футболист на женския отбор на Наполи. Борислав Орлинов се срещна със супер таланта от Атина, а Депи, както е позната сред близките си, разкри, че е била една от близките приятелки на Стефанос Циципас.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

Футболистката разказа, че като по-малък бъдещият тенисист често е бил обект на подигравки и тормоз от съучениците си, защото е бил по-различен. Години по-късно обаче им „отмъщава”, като спира да им обръща внимание и се прави, че не ги познава.

Стефанос и Депи учат в едно училище и са от един квартал в Атина. Двамата са неразделни като деца, като бъдещият №3 в света дори се пробва и във футбола. Стефанос играел като централен защитник, но именно от времената му като футболист е и една от най-срамните му истории, заради която близките му хора още се шегуват с него. Циципас окончателно се насочва към тениса, след като в дерби мач прави нечуван пропуск от самата голлиния.

Депи добре си спомня случката и реакцията на всички, подробно разказва за нея и споделя за своя път в играта.