Треньорът в АФК Хасково Емил Ангелов беше приятно изненадан от футболистите си (родени 2006 и 2007 година) по време на коледното тържество, което бившият нападател на Левски организира за малчуганите. Юношите, пременени с червено-бели екипи и коледни шапки, наградиха своя наставник. Малчуганите изненадаха Ангелов с грамота с надпис "За най-добрия треньор с най-голямо сърце, в което има място за всеки от нас, и безспирна помощ за сбъдване на нашите мечти".

Призът беше подписан с най-голяма любов и възхищение от всички малки футболисти. Всяко едно от децата саморъчно написа своите благодарности към треньора. Те го зарадваха и със статуетка, умалено копие на самия него.
Гипсовата фигура е с червено-бял екип, с какъвто Емил Ангелов игра в "А" група през сезон 2014/2015 за отбора на разпадналия се Хасково 2009, където беше и помощник-треньор.

Вече повече от година Бабангида работи с 10-годишните хасковски таланти. Той заяви, че когато е поел малките състезатели, те са били на много ниско ниво. С взаимни усилия обаче резултатите са показателни. Едната група от момчетата му са първенци в областното първенство, а другите - трети.

"Стремя се всички да бъдат дисциплинирани, както на терена, така и в живота", каза Емил Ангелов, който не скри задоволството си от получените награди.