Фолкпевицата Емилия разкри подробности за живота си с Коко Динев, от които става ясно, че в момента държи любимия си на сухо. Блондинката публикува любопитен статус в социалната мрежа "Фейсбук. Емилия споделя, че с Коко не си лягат по едно и също време. Дали доскорошният бос на Локомотив (Пловдив) нещо е сгафил, само можем да гадаем. Също така не е тайна, че Емилия и бившата на Коко - Анелия, са в открита война, която напоследък се ожесточи още повече.

"Защо всички мъже заспиват на дивана пред телевизора?", този въпрос Емилия зададе към почитателите си в социалната мрежа.

Любители на блондинката побързаха да я успокоят, че причината се корени в късните мачове, които се излъчват. Не е тайна, че Коко Динев не може без футбола. Той все още притежава акциите на Локомотив (Пловдив), въпреки че Веселин Марешки се зае с издръжката на "смърфовете". Хазартният бос преди това издържаше Вихрен, като сега отново се заговори, че ще поеме контрола над клуба от Сандански. Тимът се подвизава при аматьорите, но Коко Динев имал желание отново да го възроди. Заедно с Емилия и синът им Иван звездното семейство преди месеци пак заживя в Сандански, което породи слуховете за завръщането му във футбола. На този етап обаче явно за Коко Динев е по-важно да започне отново да си ляга с фолкпевицата, която твърди, че към момента го държи на сухо.

Войната продължава! Емилия: Анелия направи опит да ни раздели с Коко!

Емилия: Ще помоля Анелия да запазим добрия тон

emilia.jpg

emilia1.jpg

emilia3.jpg