Повече от 70 гости уважиха 50-годишния юбилей на бившия елитен асистент-съдия Кирил Манолов, който от няколко години е член на Съдийската комисия на Зоналния съвет на БФС-София. Роднини, приятели и колеги дойдоха в ресторант „Кошарите“ да посрещнат заедно празника, пише bgreferee.org.

Специално за рожденика няколко песни изпя фолкзвездата Емилия, която бе сред гостите на тържеството заедно със своя съпруг Константин Динев. Както е известно, бившият бос на Локомотив (Пловдив) е собственик на култовото заведение.

Изненадата поднесе бившият футболист Иван Василев-Бозата, който сега е представител на фирмата за спортна екипировка “Joma”. Той доведе в „Кошарите“ сръбския духов оркестър „Цариброд“, който забавлява гостите. На Кирил Манолов пък подари фланелка на националния отбор с неговото име и номер 50 на гърба.

Да уважат рожденика бяха дошли още бившите топарбитри - Стефан Орманджиев, който е председател на АСФБ, рекордьорът по мачове у нас Антон Генов и Георги Цветанов. Международният рефер Никола Попов, Георги Димитров и Младен Маринов отсрамиха новата вълна в съдийството. Те му подариха интересна картина шарж, която предизвика любопитството на присъстващите.

Сред гостите бяха още заместник-изпълнителният директор на БФС Антон Попов и членът на Изпълкома на БФС Емил Костадинов. Кирил Манолов бе затрупан с подаръци, а очарователната му съпруга – с цветя. Естествено, не мина и без торта, както повелява традицията.