Футболистите на Левски отпразнуваха шумно победата над ЦСКА с 1:0. След Вечното дерби "сините" избраха да разпуснат в The 1 Exclusive. Габриел Обертан и компания наблюдаваха шоуто на румънска топ денс формация, част от която е Даниела Елла - танцьорката, която на 13 септември успя да съблече Слави Трифонов в ефир.

Към играчите на Славиша Стоянович се присъедини и един от шефовете на агитката на Левски - шампионът в кикбокса Даниел Илиев.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

С кръшните си танци и оскъдно облекло Даниела Елла прикова вниманието на футболистите, които обаче не се задържаха много дълго в доскотеката. БЛИЦ СПОРТ научи, че по желание на Обертан "сините" се преместили в друг от нощните клубове на София. На бившия играч на Манчестър Юнайтед не му допаднали чалга ритмите и настоял компанията да се отправи към Bedroom Premium. Там левскарите се веселили до ранни зори, а от една от снимките от купона става ясно, че са пушили и наргиле. На кадъра се вижда как Давиде Мариани си опъва от мущука. 

Сега обаче "сините" трябва да забравят за купона и да се съсредоточат върху следващия мач - срещу Славия в неделя от 19:15 часа на "Герена".