ПОТОПЕТЕ СЕ В СВЕТА НА СТАТИСТИКАТА!

Любо Пенев съживи националите. Изпращаме повече от успешна година, с повечко самочувствие след добрите резултати. На какво се дължи успехът на новите “лъвове”? Дали ключът се крие само в уменията на Пенев, качествата на футболистите, или има и нещо друго. Секс му е майката и спокоен семеен живот. Вестник “ШОУ” за първи път в публичното пространство представя пълни подробности за всички национали, съпругите, гаджетата и скритите им любовници.
niki_alisia.jpg 
Ако си мислите, че Николай Михайлов и Валери Божинов са секс машините на този национален отбор, жестоко се лъжете. Двамата имат доста мадами в колекцията си, но техни съотборници ще ви изненадат с поведението си. За вратаря на “Твенте” е ясно, че в момента официално е обвързан с певицата Алисия. Преди това беше с Николета Лозанова, която в момента топли чаршафите на Валери Божинов. А още по-преди синът на Боби Михайлов се гушкаше с една от богаташките щерки – Александра Арабаджиева. Покрай тях още колко е забил, нямат преброяване. В ранните си години, още по време на престоя си в “Левски”, Михайлов ги е минавал като влак на малка гара. Източници на “ШОУ” разправят, че вратарят е бил ненаситен за секс, вкарвал всяко гадже, което забиел в дискотеките. Верен помощник в много от случаите се оказала сестра му Бистра. Клюкари се сещат за едно старо изказване на щерката на Боби за поведението на брат си: “Ей, тоя моя брат, не остави нито една моя приятелка, с която да не е правил секс. После ми се сърдят, ако нещо се случи.” Така дълги години Ники няма сериозна връзка, кара го повече за пред хората и излиза все с баровки. Впоследствие в Холандия се отдава на мощен секс. Негови близки приятели казват, че имало случаи, в които си
 
поръчва по
две мадами
 
наведнъж, за да усети чара на позволената проституция в Ниската земя. Баджанакът му Валери Божинов вече се забърка в порноскандал в Италия, след като стана ясно, че е палувал с местната актриса от любовните филмчета Леа ди Лео. Хората знаят за две от предишните гаджета на Валерката – Алисия, с която имат общ син, и настоящата – Николета Лозанова. Малцина обаче знаят, че нападателят на “Верона” има слабост към проститутките. Едно от доказателствата разкри вестник “ШОУ” още преди години. Когато нападателят уж празнуваше кръщенето на сина си по време на лагер на националния отбор, а си поръча няколко жрици в затънтено селце недалеч от Правец.
Фен на представителките на най-древната професия е и Станислав Манолев.
manolev_greta1.jpg
Тук изскача бомбата. Бившият полузащитник на “Литекс” е страшен пич, един от най-добрите ни футболисти, наложи се с лекота и в “ПСВ Айндховен”. Професионалист до мозъка на костите си. Когато обаче става дума за живот, не му гледа края. Източници от националния отбор раздухват и една от последните клюки, с които се похвалил Манола, както го наричат. Футболистът обича да прави тройки, а понякога и четворки в леглото! “Блазе му, щом има сили, нека се отдава на купона, докато е млад”, шегуват се част от съотборниците му. Манолев има изключително красива приятелка – Грета. Двамата са заедно от години, дори вече споделиха, че обмислят да сключат брак. Доскоро русокосата красавица учеше международни икономически отношения и прекарваше част от времето си в България. Докато половинката й рита в Холандия. Сега обаче са почти постоянно заедно. Станислав често пъти се хвалел, когато ставало дума кой кой е в леглото, че си поръчвал и по три мадами. За да разпусне напрежението след дълъг път, било то, прибирайки се в България за лагер на националния отбор, или връщайки се в Холандия, в клубния си отбор.
Стълбът в защитата на “трикольорите” Иван Иванов минава за един от най-големите секс роботи в национала. Дълго време Ванката изключително много държеше на приятелката си – Надежда Прокопиева, и тя бивша спортистка.
 
Двамата се
залюбват
 
още, когато Иван е блед юноша на ЦСКА, с дълга коса и пуберски пъпки по лицето. И са неразделни, тя е до него във всеки един момент, подкрепя го, дава му кураж, когато феновете го овикват и искат да линчуват. След това обаче защитникът започва да набира известност и това се отразява и на връзката им. Все по-често Надето чува, че Иван й кръшка. Затова се разделят. Той заминава да играе в руския “Алания” (Владикавказ), където се хвърля в обятията на местна красавица. После идва трансферът в сръбския “Партизан”. И само след няколко дни Ванката лъсва на корицата на местно списание с руса бомба, която го е хванала за...мъжкото достойнство. Във времето, в което футболистът беше в ЦСКА, усилено се говореше, че е с обратни наклонности. Заради шантавите снимки, които правят заедно с приятеля си Иван Караджов. “Глупости, Ванката е като змей в кревата, сменил е доста гаджета”, категорични са негови бивши съотборници от Борисовата градина.
ivan_ivanov.jpg

За Иван Бандаловски от ЦСКА няма смисъл да говорим. Ако има първо място по сменени гаджета, той ще се бори за него и почти сигурно ще го спечели. През леглото му са минали и обикновени момичета, и “Мис България Вселена” Гергана Кочанова. На всичкото отгоре Бандата има нещо като хоби, страст да записва сексуалните си контакти с момичетата, притежава над десетина записа. Ивелин Попов е поредният сексманиак в състава на Любослав Пенев. И тук страстта му да налита на хубавици има доказателства. Помните, когато Попето, брат му и още няколко мъжаги опитаха да насилят руска танцьорка в столичен бар. Работата се размина след намесата на високопоставени люде, които покриха Ивелин. Сега той има дете от певицата Елена Паришева, но не спира да хойка насам-натам. Лудата глава продължава да си е луда, въпреки че се кротна в сравнение с историите му от Ловеч преди години. За разлика от него бившият му съотборник в “Литекс” Петър Занев има репутацията на верен съпруг. Защитникът на руския “Волин” (Луцк) е от няколко години с половинката си Стоилка, с която наскоро се сдобиха със син – Димитър. Занев не е черната овца в стадото хаймани в националния отбор. Йордан Минев е щастливо женен за съпругата си Ивелина. Същото се отнася и за брат му близнак Веселин. Той има брак с Катя, от която имат син Мартин, появил се на бял свят също през тази година. Двамата братя Миневи не са от свалячите и сексмашините, но пък съотборниците им често разправят, че са трудни характери, едва се общува с тях, просто не обичат да говорят много. Националът-ветеран в сегашния състав на България – Стоян Колев, е може би най-изненадващото име в списъка на “ШОУ”. Тяната, както го наричат съотборниците му, има славата на плейбой. И то от няколко години. Бившият вратар на ЦСКА има повече от десетгодишен брак със съпругата си Дида. През 2011 година обаче изненадващо стражът пада на колене пред жена си с
 
букет цветя и
...иска развод.
 
Колев забърсал страшна румънка при престоя си в клуб от северната ни съседка. Не можел да откъсне сърцето си от нея, давал мило и драго. Вратарят измислял сценарий като за сапунен сериал, за да бъде с новата си любов. Казвал, че отива в Турция и Гърция на срещи с мениджъри, за да си намери нов отбор, а през това време харчел луди пари за новата си изгора. Което сложило край на брака му с официален развод. Здрав брак има и бившият любимец на ЦСКА Емил Гъргоров. Нисичкият Бадем е женен от няколко години за чаровната Ина. За него всички знаят, че не може и не иска да шофира автомобил. Още, докато играеше на “Армията”, го возеха съотборниците му, включително и Ина. Клюкари обаче разправят, че скромният и малък на ръст, но голям футболист Гъргоров, бил лъв в леглото. Какво върши извън брака, историята мълчи, но...и Бадема не е света вода ненапита. Верен на приятелката си е Георги Миланов. Източници на “ШОУ” споделиха, че настоящата звезда на “Литекс” обича страшно много приятелката си Мария Валериева. Двамата са заедно от няколко години, запознали се в Ловеч. Мими работи като маникюрист в студио в хотела в града, в който почти всички се познават. Миланов и Мария са една от най-красивите двойки в националния. Той твърди, че не поглежда друга, не го интересуват жените и дискотеките, иска да се развива като футболист. Нападателят Димитър Рангелов е единственият, чиято половинка не е българка. Митака е
 
заедно с
богата
германка,
 
дъщеря на бизнесмен от Котбус.
SEX.jpg
Двамата се забърсаха във времето, в което Рангата риташе за местния “Енерги”. “Ей, падна си на гъза. Тази има толкова пари, че може да купи целия ни национален отбор. Митко го заслужава, добро момче е”, казват негови съотборници. Двамата станаха родители в началото на юни, роди им се дъщеричка, която кръстиха Емили. Сърцатият Владимир Гаджев оставяме за финал. Той е един от малкото футболисти в настоящия тим на Любослав Пенев, за когото можем да кажем, че слуша жена си. С двете уши, със сърцето си, с всичко. Лили държи изкъсо Влади, затова бракът им е непокътнат, толкова стабилен, колкото се иска на Любо Пенев да е националният отбор на България.
СТОИМЕН РАДОСЛАВОВ