Скандалджията и финалист от „Уимбълдън“ Ник Кириос се отдаде на релакс в луксозен комплекс на Бахамските острови, въпреки че тенис сезонът е в разгара си. 27-годишният австралиец се похвали с приказни гледки от плажа и Атлантическия бряг, където се излежава по пясъка.

Ник е в компанията на новото си маце Костийн Хаци, което си хвана през декември и оттогава тя го следва навсякъде по турнирите.

„Заслужена ваканция“, написа инфлуенсърката от Сидни в "Инстаграм", където по време на „Уимбълдън“ последователите й скочиха от 70 000 на 125 000.

Winbet - победата е емоция! (18+)

По пътя си към мача за титлата, който загуби от Новак Джокович, Кириос натрупа 15 000 паунда глоби за агресивно поведение. За него обаче това не е никакъв проблем на фона на факта, че си тръгна с 1 050 000 паунда от наградния фонд. В Лондон Ник беше с брат си Кристос и сестра си Халима, на които в течение на надпреварата крещеше от корта, но после празнуваха заедно в местен пъб. Там Халима (32) подпали социалните мрежи с кадър, на който държи бутилки с текила и водка във всяка ръка. „Лошо влияние“, коментира Костийн.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nick Kyrgios (@k1ngkyrg1os)