Голямата дъщеря на Наско Сираков и Илиана Раева - Славея, се похвали във "Фейсбук", че най-после е намерила мъжа на сърцето си. Нещо повече - получила е предложение за брак и е отговорила с "да". 

Моделът публикува обща снимка с любимия си, който обаче е с шапка, закриваща лицето му. Впоследствие Славея се похвали за щастливото събитие и в "Инстаграм". Там красавицата "отбеляза" гаджето си, разкривайки кой е успял да спечели сърцето й. Кандидат-зетят на Наско Сираков и Илиана Раева се казва Иван Борисов и е голям левскар. 

Много щастлива е и Раева, която написа първия коментар под публикацията на щерка си. "Обичам ви!", възкликва Илиана, добавяйки сърца. 

"Бъдете щастливи и винаги влюбени", пишат приятели на Славея, затрупвайки я с честитки. 

Winbet - победата е емоция! (18+)

"Ихууу, айде сватбиииииии", добавя друга от познатите й, визирайки, че е възможно не само Виолета да мине под венчилото, а и сестра й.

Както е известно, малката дъщеря на Наско Сираков и Илиана Раева има дългогодишна връзка с футболиста Георги Коруджиев, който е юноша на Левски. Вили дари Жоро с дъщеричка преди 3 години, а след дни ще се състои сватбата им. Наследничката им ще бъде шаферка. 

Казалата "да" Славея и любимият й Иван на този етап не мислят за сватба, добавиха източниците на БЛИЦ.