Тайнствената дама, която подкрепя Григор Димитров от ложата на турнира във Виена, е Лолита Османова, съобщава Break Point/Точка за пробив във Фейсбук. Красавицата е дъщеря на руския олигарх Елдар Османов.

Хубавицата живее в Монако и играе тенис на същото място, на което тренира и първата ни ракета. През целия турнир подкрепяше Григор Димитров в ложите, заедно с неговия щаб. Тя обаче бе с маска и никой не успяваше да разбере коя е всъщност.

Winbet - на един клик разстояниe! (18+)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

♥️

Публикация, споделена от Lolita Osmanova (@reina_dolores) на

"Дами и господа, Лолита Османова от Русия. Тайнствената дама в ложата на Григор. Тя е дъщеря на руския бизнесмен и олигарх Елдар Османов. Живее в Монте Карло и като девойка тренира тенис на корт. Лолита се омъжва за Гаспар Авдолян през 2017 година. Бившият ѝ съпруг е син на милиардера Алберт Авдолян. Сватбата им се превръща в голяма новина и струва 10 милиона долара, а на церемонията са Лейди Гага и Джейсън Деруло. Съюзът между двата руски клана обаче се проваля през 2018 година", пише Break Point/Точка за пробив.

Интересно изказване преди 2 години прави Лола в социалните мрежи под снимка как играе тенис в Монте Карло: „Спортът възпита характер в мен!“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Публикация, споделена от Lolita Osmanova (@reina_dolores) на

My ♥️

Публикация, споделена от Lolita Osmanova (@reina_dolores) на

Тази красавица ли е новата приятелка на Гришо? ВИДЕО и СНИМКИ

"Когато бях на осем, ме изпратиха да играя тенис. През следващите 10 години никой не ме виждаше, освен родителите ми от време на време. Повярвайте ми, никой професионален спорт няма да ви зарадва, когато тренирате 3 пъти на ден от 9 часа сутринта и имате само един почивен ден, който родителите ви казват, че трябва да прекарате у дома, за да се възстановите за следващата седмица. Честно казано, аз мразех този спорт и спорта като цяло.

Това са вечни такси, полети, нерви, липса на сън. Пригответе се за факта, че детето ви няма да има приятели, които не са свързани със спорта. Ежедневието ми беше такова: 9 часа сутринта - загряване на корта (1 час), кратка почивка, обща физическа подготовка за 1-2 часа, а работният ден завършва с тренировка на корта за 2 часа. Вкъщи сте в 18:00, в задъхано състояние искате да се разхождате с приятелите си, но не можете, тъй като утре имате тренировка.

И така всеки ден... Попитайте дали съжалявам! Бих ли завела детето си на тенис? Ще бъдете изненадани, но определено отговорът ми е ДА! Това ме научи на дисциплина, ред, способност да побеждавам и да признавам пораженията, научи ме, че за да получиш нещо, трябва да положиш усилия. Спортът възпита характер в мен! Може да имате талант, но ако не го развиете, той ще умре във вас.

Приключих по собствено желание след множество травми, с които ми беше трудно да се справя психологически. Една контузия, малко почивка и излиташ от класациите. Не оказвайте натиск върху детето си, хвалете го, насърчавайте го, повярвайте в него.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Публикация, споделена от Lolita Osmanova (@reina_dolores) на

След това спортът беше полезен, участвах в надпревара за арменската общност и спечелих злато, което ни помогна да спечелим в общото класиране. Също така, сега, по време на тренировка, мускулите ми, свикнали на стрес, се възстановяват по-бързо и резултатът вече се вижда за кратко време", пише тя.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Публикация, споделена от Lolita Osmanova (@reina_dolores) на