Няколко фотографи и случайни минувачи направиха безуспешни опити да заснемат дъщеричката на Димитър Бербатов – Деа. Митко, половинката му Елена и малката им рожба се завърнаха снощи в България. Камерата на ТV7 обаче успя да улови личицето на малката красавица на аерогара София.

Стоящи наблизо хора във ВИП-а преди това извадиха фотоапаратите си с намерението да заснемат Бербо и Елена, която носеше на ръце детето си. На изхода пък дебнеха двама професионални фотографи, чията атака с цел да направят така скъпоценните снимки удари на камък. Елена се върна обратно във ВИП-а, след което Митко изнесе бебето, прикривайки с ръце лицето му. После се затича и по най-бързия начин се шмугна в паркирания “Мерцедес”, където го очакваше баща му Иван.

untitled6.jpg
 
Бербатов и Елена не искат никой да снима детето им, което още повече привлича вниманието на папараците. Особено на тези в Англия. Пред близки Митко твърдял, че за нищо на света няма да позволи снимка на Деа от близък план да се появи във вестници или по телевизията. Негови приятели обаче се опитвали да го убедят, че подобно криене е безсмислено и носи допълнително напрежение.
 
Днес по обяд пък Митко се появи в центъра на София, което предизвика бурна реакция от страна на минувачите. Някои от тях го спираха за автографи, други го поздравяваха.

Както БЛИЦ писа първи, Бербатов се прибра, за да вземе участие в телевизионен клип и да види най-близките си. Очаква се той да заведе Деа при баба си и дядо си в благоевградското село Марикостиново. Дъщерята на Митко ще навърши годинка и половина в средата на месец април.