Играй БЛИЦ ГЕЙМ 4 - ТУК!

Миналото на гаджето на Кристиано Роналдо – Джорджина Родригес, продължава да я преследва. Не помогна и заплахата на португалската звезда да съди италианската компания „Медиасет“, чиято телевизия разкри че бившата танцьока е зарязала болните си баща и баба.

Сега испанската телевизионна продукция „Салваме“ изнесе любопитни подробности относно бащата на Джорджина. Хорхе Едуардо живее в Аржентина и в момента е в много тежко състояние, след като е получил удар. Гаджето на Роналдо дори не се обадила по телефона до Буенос Айрес, за да провери как е баща й. Испанското телевизионно предаване разкри и причината за разрива между двамата.

По време на престоя си в Испания Хорхе Едуардо прекарва 11 месеца в затвора заради престъпление, което медията не разкрива. В този момент Джорджина и сестра й остават сами, тъй като майка им вече е била заминала за Италия и никога повече не връща при семейството си. Откакто Хорхе влиза зад решетките, Джорджина прекъсва контактите с него.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

„Тя се срамува от него“, разкрива пред „Салваме“ бивш съкилийник на Хорхе Едуардо.

Разривът в отношенията между баща и дъщеря става много преди Джорджина Родригес да стане гадже на Кристиано Роналдо. Заради престоя на баща си в затвора тя упорито крие семейството си.