ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 3 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Бразилската манекенка Бруна Бианкарди в началото на месеца прекрати връзката си с Неймар, след като само месец по-рано роди дъщеря им Мави.

Счита се, че 27-годишната брюнетка не е изтърпяла постоянните изневери и партита на най-скъпия футболист в света. Тя би шута на 31-годишния бразилски национал в деня, в който той се подложи на операция на скъсани кръстни връзки и менискус на лявото коляно, заради която няма да играе до края на сезона.

„Това е лично решение, но доколкото всеки ден ме свързват с различни новини за Неймар, искам да съобщя, че към настоящия момент нямам никакви отношения с него. Ние сме родители на дъщеря ни Мави, но това е всичко, което ни свързва. Надявам се с това новините, свързващи ме с него да станат по-малко“, обяви Бианкарди в стори на профила си в „Инстаграм“.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

Счита се, че решението за раздяла с Неймар манекенката е взела, когато разбрала за комуникация между нападателя на саудитския Ал Хилал и порно звездата Алине Фариа. Откъси от чата между двамата се появи в бразилските медии в последните дни.

„Ще ми пратиш ли голи снимки? Ще ти пиша, когато съм в Сао Пауло“, написал футболистът в едно от съобщенията си.

В отговор еротичният модел отговорил, че има много свои голи фотографии на профила си в „Onlyfans” и му изпратила линк. Неймар обаче не успял да види снимките, тъй като няма регистрация в сайта. Именно чрез абонаментна такса за достъп до ексклузивно съдържание хората, които се снимат в сайта печелят пари от своите последователи.