Една от най-популярните красавици в света - гаджето на шведския треньор Свен Горан Ериксон, вечеря с Евгени Минчев в Лондон. Популярният българин, който носи титлата лорд, покани приятелката си в своя частен клуб The Lansdowne, където достъпът е възможен само за членове. Нанси дел Олио, която само преди два месеца бе заснета с принц Хари, си поръча стек и пържени картофи - нещо което изненада и Евгени, и персонала на този изтънчен клуб.
Футболната принцеса и Евгени си бяха подпийнали и това направи вечерта им изключителна, след което двамата бяха засечени в друг частен клуб в квартала на богатите - Анабел.
 
На следващия ден лорд Минчев бе поканен да отпразнува победата на новия стар кмет на Лондон – Борис Джонсън с неговата сестра Рейчъл и баща им Стив. Очаква се Нанси дел Олио и сестрата на Борис Джонсън да присъстват на обяда за 24 души, която Евгени Минчев дава по повод рождения си ден в частния клуб на кралицата The Hurlingham club. На този импозантен празник се очаква да присъства и Ивана Тръмп.