Фен на английски Лестър измисли нова религия в опит да получи почивен ден. Анди Даусън изпратил писмо до отдел „Човешки ресурси” във фирмата, в която работи, с желание за почивен ден. В същия ден имало организирано събитие от Лестър и привърженикът много искал да отиде.

Даусън написал мейл, в който обяснява, че това е аржентинска религия и иска да получи ден почивка.

„Анди, ние изпитваме затруднение да намерим информация относно религия „Камбиасо”. Можете ли да ни изпратите линк, където да се информираме за нея? Също така нямахме никаква идея, че има нещо аржентинско във вас.

В нашият екип има хора от различни религии и ние винаги се съобразяваме с тях. Проучили сме всички религии, но за пръв път чуваме за такава. Можете ли да ни обясните как точно отбелязвате празниците си? Сигурни сме, че можемд а направим някакъв компромис с вас”, е отговорът на фирмата.

Анди праща втори мейл, в който обяснява: „Религията тръгва от Аржентина, след което обхваща и Мадрид, а по-късно и Милано. Има много случаи, в които опитваха да я спрат, но това е магия и магията се нарича "Естебан Камбиасо". Ще бъда щастлив да ви разкажа още много за моята религия, това са само основните неща”.

В крайна сметка Адни Даусън не получи почивен ден, но пък получи подкрепата дори на играчите на Лестър.