Българинът от Свищов Манчестър Здравков Левиджов не е единственият, който смени името си в чест на любимия си футболен клуб от Острова.

Такава промяна не винаги е много успешна, след като в Англия се появиха хора, наречени MK Dons (прекръстил се на футболния клуб Милтън Кийнс Донс), Assistant Referee (помощник съдия) и Andrew Cole (на името на бившия нападател на Манчестър Юнайтед Анди Коул).

20-годишен студент от Северен Ланкашър обаче уби конкуренцията и смени рожденото си име Фрейзър Боул на Мъдъруел Футбол Клуб. Той плати само 33 паунда за промяната и вече е подал документи за получаване на нов паспорт и шофьорска книжка.

“Аз съм единственият фен на Мъдъруел у дома и не мисля, че останалите разбират решението ми. Моята приятелка също не е много въодушевена. Предполагам, че се притеснява от това, че един ден може да се превърне в госпожа Мъдъруел Футбол Клуб”, заяви бившият Фрейзър Боул.

Говорител на службата извършваща промяната на имена разкри, че решението на новоизлюпения Мъдъруел Футбол Клуб не е много сполучливо, но той е един от 50 000 британци, които са сменили имената си през тази година./БЛИЦ