Още преди счупването на ръката й Ракел Тахуело не е била фенка на голмайстора на Барселина Лионел Меси, но след инцидента по време на равенството 2:2 между каталунците и Виляреал на „Ел Мадрига” миналата неделя тя го ненавижда още повече.

„Аз съм привърженичка на Реал (Мадрид). Преди случилото се не одобрявах Меси, а сега още по-малко”, заяви Ракел Тахуело, за която се смяташе, че е фенка на Виляреал.

Какво се случи в неделя? В 15-ата минута на мача аржентинецът отправи мощен шут по посока вратата на „жълтата подводница” и нацели млада дама, която след това трябваше да получи медицинска помощ. Оказа се, че Тахуело е със счупена ръка и в продължение на месец ще трябва да носи гипс.

„Там, където седях, слънцето блестеше много. Въпреки това видях как топката идва и се предпазих с ръката. Почувствах тежък удар и ръката ми я усещах двойно по-тежка. Хората около мен не реагираха, докато не ми се зави свят и изпаднах в безпомощно състояние. Тогава ме закараха в болница. В момента нося гипс и той трябва да стои един месец. От Барселона се свързаха с мен и ми казаха, че мога да ги помоля за всичко, от което имам нужда.

На 2 април е Ел Класико между Барселона и Реал (Мадрид) на „Камп Ноу”. „Мисля, че ще ги запитам за билет за мача срещу Реал”, казва още пострадалата жена, която ще иска и лично извинение от Меси.