ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ  БУКМЕЙКЪР  ТУК!

Бившата бразилска футболна звезда и настоящ собственик на испанския Валядолид Роналдо ще вдига сватба. Той се сгоди за своята приятелка Селина Локс по време на ваканция в Пунта Кана (Доминиканската република).

Манекенката е 14 години по-млада от 46-годишния двукратен световен шампион. Двамата обявиха новината за годежа си на своите профили в социалните мрежи.

„Да, приемам. Обичам те завинаги, Роналдо“, написа Селина към публикуваната снимка с годежния пръстен.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

Моделката изрази надежда, че ще може да роди дете на бившия бразилски футболист. Феномена преди повече от 10 години си направи вазектомия, но има замразена семенна течност.

Роналдо Луис Назарио да Лима е баща на 22-годишен син Роналд от първата си съпруга – футболистката Милене Домингеш. От бившата си годеница Мария Беатрис Антони има две дъщери - Мария София (13 г.) и Мария Алис (12 г.). Роналд и Мария Алис са родени на 6 април, но с 10 години разлика.

През декември 2010 г. Роналдо беше признат са баща на родения през 2005 г. Александър от връзката му с бразилската сервитьорка Мишел Умезу. След това Феномена си направи вазектомия, твърдейки че четири деца са му достатъчни.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК