ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Звездата във филми за възрастни Джеса Роудс разкри, че феновете ѝ често я бъркат с известната спортистка Пейдж Ванзант, която е считана за един от секс символите на ММА, но не се е била от 2021 година и в последно време се изявява само в социалните мрежи.

„Всъщност получавам това сравнение много пъти. Хората идват при мен, за да получат снимки, мислейки, че съм тя. Но ние никога не сме били в контакт. Хората ни тагват в едни и същи публикации и смятат, че е смешно. Аз самата съм фен на UFC“, разказа порно звездата за Brutally Honest Show Podcast.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

Джес Роудс дори призна, че би била готова да играе бившата ММА звезда в пародиен филм за възрастни.

„Може, но това е, защото ми плащат. Това е моята работа“, сподели Роудс, която добави, че ако го направи, ще използва пародийното име „Пейдж без панталони“.

Пейдж Ванзант не се е била от юли 2021 година, когато загуби от Рейчъл Остович. Вместо това тя радва феновете с горещи снимки и дори е открила акаунт в сайта за възрастни OnlyFans. 28-годишната красавица разкри преди време, че всъщност прави повече пари в Instagram, отколкото рискувайки живота си в ММА.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК