Известната австралийска боксова звезда Ебани Бриджис отговори остроумно на един от последователите си, който се опита да я разкритикува за поредната ѝ снимка в социалната мрежа "Инстаграм". Русокосата сексбомба разкри каква промяна е претърпяло тялото ѝ за четири години.

34-годишната блондинка е огромен хит сред феновете на бокса във Великобритания, благодарение на вълнуващия си стил на борба и пикантните тоалети, като често оставя промоутъра Еди Хърн да се чуди къде да погледне, докато тя се качва на кантара. Но като всички спортни звезди и знаменитости, тя също има своите критици сред последователите си.

Winbet - на един клик разстояниe! (18+)

Австралийската звезда качи разделена снимка на себе си отпреди четири години, облечена в стегнати бикини и показвайки тонизираните си коремчета. Въпреки повечето одобрителни коментари, един от последователите на Бриджис я разкритикува със следното съобщение: "Момичетата не изглеждат добре с корема, това е доста непривлекателно всъщност и мъжествено. Същото и с фалшивия бюст. Имам предвид, че не е мъжествено, но изобщо не е хубаво. Трябва да ги премахнете, също да публикувате снимка, преди да получите импланти, нека да видя с какво работите. Обзалагам се, че така или иначе бяха прилични".

В отговор блондинката публикува екранна снимка на съобщението към своята история в "Инстаграм" с надпис: „Готина история, братко“, и три смеещи се с плач емотикони.

Бриджис е във върхова форма, след като постигна професионалния си рекорд от 7-1 победа с точки над Майлис Ганглоф в Лийдс по-рано през месеца. Това беше втората ѝ поредна победа след успех с технически нокаут срещу Бек Конъли през август. Австралийската звезда се завръща в в родината си, след като последните ѝ три битки бяха във Великобритания.