Попълнете търсена ключова дума или фраза

Фейгин заряза Жорката, сбъдна ѝ се кошмар СНИМКИ

https://blitz.bg/sport/svezho/feygin-zaryaza-zhorkata-sbdna-se-koshmar-snimki_510522.html Blitz.bg/Sport

Май съдбата ми е да спя по летищата, сподели спортистката

1 от 1

ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Най-добрата ни състезателка по фигурно пързаляне Александра Фейгин прекара няколко денонощия по летищата, пътувайки само до една дестинация - Лейк Плесид в САЩ за участие на Зимната универсиада.

Фейгин заряза Георги, с който се залюбиха покрай участието си в екстремното риалити "Игри на волята", за да поеме по дългия път към Америка. На отиване обаче тя изпусна единия от полетите си и се наложи да пренощува в Пенсилвания, а премеждията ѝ не свършили с това. Самата тя призна, че е изпуснала самолет и на връщане към България.

Winbet - на един клик разстояниe! (18+)

"Съдбата първо не ми даде да отида в Щатите, после съдбата не ми дава да се върна вкъщи и разбирам, че май съдбата ми е да спя по летищата", сподели Фейгин в Instagram, след като се озовала блокирана на летище "Хийтроу" в Лондон.

Спортистката се оплака още, че за капак при пътуването ѝ се сбъднал един от големите ѝ кошмари - в самолета седнала зад две малки деца, които не спрели да реват в продължение на 6 часа.

"Нямам думи наистина за цялото това мое пътуване. Идваше ми и аз да започна да се тръшкам с тях", добави Александра Фейгин за премеждията си със самолетите.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК

Още по темата

Коментирай

8 Коментара