Тази вечер е финалът на Евро 2016! Без съмнение най-голямото медийно събитие през лятото, което прикова хиляди пред екраните у дома или по заведенията. През тази година турнирът във Франция бе излъчван паралелно по две родни медии - БНТ и Нова телевизия, като само два пъти в програмата на двете бе предаван един и същ мач - на откриването между Франция и Румъния, както и на битката Турция - Хърватия.

Тази вечер двете медии ще премерят сили за трети път, а решаващ за доверието на родния фен ще бъде не толкова двубоят, колкото съпътстващия го коментар и програма от студиото преди мача, на почивката и след края на срещата.

За онези, който смятат, че не всичко е футбол - има алтернатива. бТВ ще заложи на предаването на бившата футболна половинка Николета Лозанова - "Папараци", което ще покрие само първото полувреме на финала на Евро 2016, след което нефутболните фенове ще получат филм по телевизията.

Вариант за запълване на времето след 22:00 има и в десетките сателитни и кабелни канали, както и в неограничените възможности на интернет.

Изборът е ваш, дистационното също!