Футболният рефер от Благоевград Георги Иванов бе назначен за областен координатор на партията на ексдепутата от ДПС Касим Дал - Народна партия „Свобода и достойнство“ (НПСД).

Иванов, който е собственик на частна школа „Хлапетата“ в Благоевград, от няколко дни работи под прякото ръководство на новоизбрания председател на партията Корман Исмаилов, който също е от бившите депутати на Сокола, информира "Струма". В оставащия месец до старта на предизборната кампания той трябва да осъществи връзки с разбитите редици на НДСВ в Пиринско, с които Касим Дал регистрира коалиция за избори 2012 под името „Център - свобода и достойнство“.

Най-вероятно Георги Иванов ще е втори в коалиционната листа в Благоевградска област. За водаческото място слуховете спрягат лично Корман Исмаилов, който ще бъде хвърлен в дълбоката вода на Първи благоевградски многомандатен избирателен район, където листите ще се водят от цяла плеяда имиджови политически фигури. Третото вмясто в коалиционната листа е определено за НДСВ.

Целевата група на НПСД са изселниците в Турция, за които от няколко месеца по турските телевизии върви рекламна кампания на партията на Дал на турски език, на същия език се превеждат и всички български статии в страниците им във фейсбук.

http://static.struma.bg/media/news/5371/9694-632x358.jpg