Футболен шеф и съпругата му влизат в къщата на “Биг Брадър Фемили” тази вечер. Става въпрос за президента на варненския отбор по плажен футбол и футзал Одесос Добрин Стефанов. 30-годишният юрист се включва в риалитито със съпругата си Диана. Двамата имат дъщеричка Кари на една годинка. 

Под ръководството на Добрин Стефанов Одесос стана шампион на България по плажен футбол през 2008 г. и вицешампион във футзала през сезон 2008/09.

Ето как организаторите представят двойката: “Тя не иска да участва в Big Brother и влиза в къщата заради мъжа си - познат сценарий. Той пък иска да изживее нестандартни неща. Тя е емоционална, той е много спокоен човек. Често е прекалено пасивна жена, а той има много високо самочувствие. Тя е ревнива и смята изневярата за голям проблем. За него изневярата е възможна. Тя е домошар и обича да си стои вкъщи, а той - да черпи всички приятели по заведения. Тя се дразни на хората в къщата, той обича провокациите. Тя е стюардеса, той юрист. Тя е на 27, той на 30 години. Имат сключен брак и дъщеричка на 1 година.”