Националът Иван Иванов от няколко дни е в Белград, където стартира зимна подготовка с Партизан. БЛИЦ разбра, че защитникът обаче наблягал не толкова на заниманията с футболната топка, колкото с тази за ръгбито. Оказа се, че Русия е много добър и в тази игра, която наставникът на "гробарите" Владимир Вермезович решил да практикува в първите дни от заниманията.

Българският национал бил най-добрият "ръгбист" от всички в Партизан и с уменията си приятно изненадал треньорския щаб.

БЛИЦ разбра още, че Футболист №2 на България за 2012 година се надявал да бъде трансфериран и да сбъдне мечтата си - да заиграе в Англия. Партизан има финансови затруднения, но на този етап не продава 24-годишния защитник, тъй като в канцелариите на клуба няма постъпила изгодна оферта. Иванов обаче не съжалява нито за миг и в краен случай е навит да продължи да се раздава докрай за "гробарите" и през пролетния полусезон. Именно заради сърцатата си игра във всеки един мач бившият футболист на ЦСКА е сред любимците на феновете на Партизан.

Българинът и съотборниците му са на върха в сръбското първенство с актив от 37 точки, на 6 пред преследвача Цървена звезда.