Един от футболистите на "Левски" си спретнал запой с приятели на Черноморието, разбра "ШОУ". Защитникът Пламен Димов остана извън групата за гостуването на "Пирин" (Гоце Делчев), което избраниците на Славиша Йоканович спечелиха с 2:0. Оказа се, че сръбският специалист дори е направил услуга на Димов, който по традиция търка пейката и почти не получава шанс за изява.

Бившият защитник на "Черноморец" (Бургас) само това чакал. Йоканович не го включил в групата за Гоце Делчев и той моментално отпрашил за морето. Щом нямало да играе срещу "Пирин", му се освободили почти 3 почивни дни, от което бранителят се възползвал максимално. В Бургас Димов си изкарал весело с гаджето небезизвестната Благовеста Бонбонова, която се въргаляше в чаршафите и друг левскар – Цветан Генков. Компания им правили техни приятели, с които две вечери запивали в дискотеките в Слънчев бряг.

Наско Сираков обаче едва ли знае какви ги е вършил Пламен Димов, докато съотборниците му се потиха в Гоце Делчев. Нищо чудно началникът да наложи глоба на защитника, който винаги използва почивните дни в "Левски" след мач, за да отскача до Бургас при Бонбончето.