Един от най-големите таланти в българския футбол Валентин Антов се хвали с ново гадже. 19-годишният полузащитник засега не разкрива публично името на любимата си, но бързо спечели одобрението на приятели и фенове, пише "ХотАрена". Антов заведе гаджето на романтична почивка в града на любовта Париж преди да отиде на подготвителен лагер с ЦСКА в Турция. 

Двамата се щракнаха на традиционно място - пред Айфеловата кула. Също така посетиха и стадион "Парк де Пренс".
 
Това е първи случай, в който Антов се появява с новата си любов след раздялата с актрисата от "Дяволското гърло" Павела Апостолова. 

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

След любовното пътешествие в Париж талантът се потеше здраво на лагера с ЦСКА в турския курорт Анталия. В петък той и съотборниците му се прибраха в София и получиха ден почивка. В неделя "червените" заминават в Марбея за следващата част от зимната си подготовка. 

През последните месеци Антов се наложи трайно в титулярния състав и се надява на повиквателна в националния отбор за предстоящия бараж с Унгария на 26 март. Той вече бе част от държавния тим. През март 2019 година селекционерът тогава Петър Хубчев изпраща повиквателна до таланта и му дава шанс да дебютира в европейската квалификация срещу Косово в Прищина на 25 март, завършила 1:1.

Следете с БЛИЦ СПОРТ: Зимна подготовка 2020
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020
Купа на България - сезон 2019/2020

Aнтов и бившата му Павела: