Бившият халф на английския Тотнъм Джейми О`Хара предизвика истинска сензация, като неочаквано заряза топманекенката Бианка Гаскойн само седмица, след като двамата прекратиха участието си в британската версия на риалити шоуто „Вип Брадър“. Дъщерята на футболната легенда Пол Гаскойн, известен в последните години най-вече с пиянските си изстъпления, явно обаче не остана особено разстроена от случилото се и веднага замина на почивка на остров Тенерифе.

Там пищната блондинка направи всичко възможно, за да не остане незабелязана и сякаш с тоалета и държанието си се стремеше по всякакъв начин да покаже на Джейми какво е изпуснал.

Бианка и Джейми започнаха връзката си след преполовяването на риалити формата, като демонстрираха любовта си пред всички обитатели на къщата. След излизането обаче бившият футболист, който допреди година беше женен за друга манекенка – Даниел Лойд, обяви, че иска да запази свободата си, за да отделя повече внимание на своето семейство.

„Напълно уважавам решението му, каза по този повод Бианка Гаскойн. - Той ми каза, че за него децата му са на първо място и не мисли да променя това статукво. Благодарна съм му за неговата откровеност. Така приемам решението му с много по-голямо уважение, отколкото ако го бях прочела ненадейно във вестниците.“

Случайно или не, но разялата идва и броени дни след като Джейми започна кариера в модния бизнес. Бившият играч на „шпорите“ стана лице на марката Reem, откъдето го харесали от пръв поглед „Джейми буквално е в небесата от тази оферта“, казва негов приятел пред вестник „Сън“. - Той винаги е имал скрит интерес към модата и облеклото, така че този ангажимент е точно за него. След като напусна шоуто, той се отдаде на бурни купони и веселби в различни клубове, а сега работата ще осмисли всекидневието му.“